Savivaldybė: Kauno m. sav.
Vietovė: Freda
Statybos metai: 2008
Plotas: 304.20 m2
Aukštų skaičius: 2
Kaina: 1250000 €
Įmoka: 5.160€/mėn.
Objekto informacija

Namas, kurį įvertins šeima, ieškanti išskirtinio komforto, kokybės ir puikios lokacijos.

Parduodamas unikalus, architekto Algimanto Kančo projektuotas, individualus namas prabangiame, ne vieną apdovanojimą pelniusiame, „Fredos Miestelio” kvartale. Įsikūriusiame greta Kauno Botanikos sodo, vos kelios minutės nuo miesto centro.

Tik įžengus pro duris, pajusite erdvės ir šviesos pojūtį, dėl hole sumontuotų stoglangių.
Šiek tiek toliau erdvi virtuvės (29,82 kv.m.) ir svetainės zona (51,23 kv.m.).
Svetainę puošia autentiškas, jaukus židinys, o per kokybiškus medinius varstomos sistemos langus pateksite į terasą, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į Botanikos sodą.
Visame name apgalvotas kiekvienas sprendimas , tiek interjero prasme, tiek kokybės.

Tai namas, kuriame gali gyventi kelios šeimos. Ypač patogu tuo atveju, jeigu norite kartu, bet tuo pačiu ir atskirai gyventi su savo tėvais ar vaikais. Nes pirmame aukšte yra įrengta atskira virtuvė/svetainė su išėjimu į atskirą terasą, miegamasis kambarys ir san. mazgas. Tai lyg atskiras gyvenamasis butas, kurio kvadratūra 50,55 kv.m.

Antrame aukšte įrengti trys miegamieji kambariai (26,32kv.m., 21,54 kv.m., 16,94 kv.m.), du san. mazgai, vienas įrengtas su vonia, o kitas su dušo kabina. Du kambariai turi erdvias dvi drabužines.
Pagrindinis miegamasis kambarys turi išėjimą ant stogo terasos, kurioje galėsite gerti rytinę kavą ir grožėtis ramybe Botanikos sode.
Visuose kambariuose sumontuoti „Daikin“ kondicionieriai, išvedžiota rekuperacinė sistema, šildymas grindininis dujinis, sumontuota visa kokybiška buitinė technika.
Erdvus 42,81 kv.m. garažas, katilinės patalpa- 7,42 kv.m., bei atskiras san. mazgas skirtas svečiams.
Išpuoselėtas sklypas, kuriame vietos bus ir mažiesiems, ir suaugusiems.

Renkantis būstą, svarbiausia vieta, namas randasi viename prestižinių Kauno rajonų Fredoje, pilnai gyvenamas ir sutvarkytas solidžios kaimynystės kvartalas. Vieta yra labai rami, nes Gebenių gatvės dalis, kurioje stovi namas yra nepravažiuojama bei turi visą parą budinčią fizinę apsaugą.
Nors miesto centras pasiekiamas per kelias minutes, vieta suteikia užmiesčio įspūdį, nes yra apsupta šimtamečių medžių bei preciziškai sutvarkytų parkų. Kvartale yra įrengti dekoratyviniai tvenkiniai ir juos supantys pėsčiųjų takai bei suoliukai, o pasivaikščioti galėsite greta esančiame Botanikos sode bei naujame „Europos Sodų“ parke.
Mėgstantiems aktyvų laisvalaikį, visuose aplinkinėse gatvėse nutiesti nauji pėsčiųjų bei dviračių takai, o vos penkių minučių atstumu pradedamos didžiausio Europoje teniso, padelio ir skvošo centro bei greta įsikursiančio dengto regbio ir futbolo maniežo statybos.

Visa detali informacija telefonu.
Tai namai į kuriuos norisi sugrįžti.

Vieta mieste

Panašūs objektai